Áraink - EU fordítás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szabványos anyakönyvi kivonatok hiteles fordítása:

EUR 40,00
(kb. 12.500,- Ft) nettó


Széthajtható bizonyítványok, érettségi bizonyítvány, szakmunkás-bizonyítvány, technikusi képesítés, erkölcsi bizonyítvány hiteles fordítása:


EUR 50,00
(kb. 16.000,- Ft) nettó


FIGYELEM! Hiteles fordításaink kivitele - a hibátlanságon kívül - annyira lenyűgöző, hogy előfordult, hogy egy bajor Landratsamt (községi hivatal) munkatársai összegyűltek, hogy megnézzék a mi hiteles fordításunkat, mivel ilyet még nem láttak! A hiteles fordítás minőségén kívül a külalak is alapvetően hozzájárul ahhoz, hogy a hiteles fordítással bonyolítandó ügyét a hatóság gördülékenyen intézze!

Így néz ki a fordítás:

http://www.forditas.org/musterurkunde.html

Eurós számla esetén lehetőség van 19%-os (németországi) áfa felszámítására is. EU-s adószámmal rendelkező vállalkozásoknak (HU...) eurós számla esetén áfamentesen számlázunk.

Az egyéb okiratok (pl. bírósági határozatok, szerződések, igazolások, stb.) várható vállalási árát az anyag megtekintését követően adjuk meg. Az ügyfelet telefonon értesítjük a hiteles fordítás elkészültéről.


Fizetés

Fizetés számla alapján, készpénzben vagy hitelkártyával a kész hiteles okirat átadásakor történik. Hitelkártya elfogadására a moersi irodánkon keresztül van lehetőség az iroda félfogadási idejében, hétfőtől péntekig délelőtt 10-től 13 óráig, vagy hétfőtől csütörtökig délután 15-től 17:30 óráig, euróban kiállított számla esetén.

Ezeket fogadjuk el:
- MasterCard
- Visa
- American Express
- Diners Club
- Discovery
- Union Pay (Kína)
- JCB (Japán)

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz